Referencer

Ove Søltoft

Bestyrelsesformand og Partner

Deichmann er den gode udgave af djævlens advokat. Den sidemand som dykker dybt, og lige præcis ved, hvor man skal dykke dybt for at finde, hvor lusen er gemt. Samtidig bliver det gjort på en måde, hvor man hele tiden har det nede i øjenhøjde og trygt bliver guidet rundt, så man kan følge med i den juridiske jungle. Det gælder også i bestyrelsen.

Rikke Ullersted

CEO og Founder

Deichmann er en af mine hemmelige ingredienser. Jeg er faktisk ikke så vild med at dele Deichmann med andre.

Siden første møde i 2005, har jeg haft oplevelsen af, at Deichmann har siddet ved min side - hele vejen. Både på hovedvejen, ved sporskifte, de hullede og grove grusveje, når jeg har kørt mig selv over, eller har haft alle veje åbne og givet fuld gas.
Med stærk forståelse for mennesker, ledelse og strategi (og jura), og med dialogen og indsigt som værktøjer, er Deichmann Advokater en betroet og vigtig del af min inderste kreds.

Når jeg træder ud af Deichmanns mødelokale, har jeg overblik og klarhed, som leder, iværksætter og menneske. Sådan en rådgiver og ven, er alt værd.

David Søndergaard Yu

Partner

Som klient hos Deichmann Advokater oplever vi et firma med stor dedikation og forståelse for vores forretning. Der er altid god og værdifuld rådgivning og hurtige tilbagemeldinger på de opgaver Deichmann Advokater løser for os; både nationalt og internationalt.

Rasmus Nielsen

CEO og ejer

Vi anvender især Deichmann Advokater til strategisk og juridisk sparring, og glæder os over at have en forstående og kompetent partner, som også kan give os modspil om nødvendigt. Vi oplever stor forståelse for, at vi på mange måder er en atypisk virksomhed i en utraditionel branche – og tilmed er vi ramt af vokseværk i en sådan grad at tingene går hurtigt. Derfor nyder vi også godt af den store faglighed og fleksibilitet, som vi møder hos Deichmann Advokater, både i de tunge selskabsretlige transaktioner, de daglige udfordringer og i bestyrelsen.

Personlighed, faglighed og forretningsforståelse er afgørende for et godt samarbejde, og det møder vi hos Deichmann Advokater.

Claus Walther Jensen

CEO og ejer

Hos Change påskønner vi den uformelle men professionelle stil hos Deichmann Advokater. Det er en fornøjelse at arbejde med et advokatfirma, hvor sparring, rådgivning og en løsningsorienteret tilgang er i højsædet.

Erik Grølsted

CEO og ejer

Jeg har samarbejdet med Deichmann Advokater siden 2004. I begyndelsen omkring selskabsstruktur, kontrakter og ansættelsesretlige forhold. Sidenhen også som juridisk- og forretningsmæssig sparringspartner. Senest med Tom Deichmann som bestyrelsesformand. Jeg har igennem årene oplevet en solid juridisk bistand med en social ansvarlig tilgang, suppleret med rettidig omhu på alle fronter.
Deichmann Advokater er hvad jeg forstår ved betroede rådgivere i ordenes bedste forstand: Professionel bistand med personlig involvering. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Henrik Svensson

Certified Management Consultant

Jeg har i de seneste par år haft fornøjelsen af at samarbejde med Tom Deichmann i bestyrelsesregi. Det er en fornøjelse at samarbejde med en advokat, som evner at arbejde forretningsmæssigt og dybt professionelt med en opgave og samtidig have et øje for de menneskelige aspekter.
For mig er en ægte ekspert, en som kan begribe det komplekse, og evner at kommunikere det enkelt og forståeligt.

For mig er Tom en sådan ekspert. En faglig ekspert med en tilgængelig og ligeværdig måde at samarbejde på. Jeg kan kun medgive mine varmeste anbefalinger.

Jan Hougaard

CEO og Partner

Hos Deichmann Advokater har jeg oplevet en unik kombination af knivskarp jura, vedholdenhed, passion og empati. Jeg har virkelig værdsat vores samarbejde, og den bistand jeg har modtaget, både personligt og i virksomhedsregi. Det har været en glæde at konstatere, at den passionerede og empatiske tilgang også har haft stor indflydelse på ”modparterne”, hvilket har medført, at komplekse problemstillinger er blevet løst hurtigt og med overraskende positive resultater til følge!

Rasmus Brødsgaard

Styrmand og Partner

Deichmann advokater er ikke som andre advokatfirmaer. De forstår at skære ind til benet og gøre, selv meget komplekse problemstillinger simple og forståelige for almindelige dødelige.

Der er altid en pragmatisk tilgang, hvor godt håndværk og erfaring kombineret med en dynamisk og alternativ tankegang får os godt i mål.

Glenn Højmose

CEO og Partner

Jeg mødte Tom Deichmann på en cykeltur til Paris med Team Rynkeby. Vi kørte side om side i ca. to minutter pr halve time. På turen fremlagde jeg, i bidder af to minutter, de store problemer vi havde med en Hong Kong baseret enedistributør og medejer.

Efter Paris kontaktede jeg Deichmann Advokater … og kort fortalt lykkedes det Deichmann at eliminere vores problemer i første hug.Vel at mærke komplicerede juridiske og strategiske problemstillinger som vi havde kæmpet med i flere år.

Siden hen har jeg altid haft Deichmann Advokater ved min side som fast advokat-hus for Cavius og Tom Deichmann er valgt ind som bestyrelsesformand i Cavius Holding.

Formalia
Cookie & Persondatapolitik